Jocke



Du har varit en av mina allra bästa kompisar sen flera år tillbaka hjärtat. Gjort en massa roliga saker och har en massa massa minnen. Du har och kommer alltid att betyda mycket för mig men jag vet inte vad du håller på med just nu? För att du skaffar tjej så försvinner allt annat i ditt liv? Du kan inte ens höra av dig när man smsar dig? Det är sårande då du står mig så nära. Förstår du inte det? Såg dig idag dock men orkade inte ens ta mig ork att hälsa med tanke på vad du gör. Jag hoppas för din skull att du ändrar dig snart. De är inte värt att hela vår vänskap ska rinna ut i sanden, tycker du det?
Jag älskar iaf dig bästis och god jul på dig :)
<3<3<3<3





nattbak

Har precis bakat chokladbollar och daim med lillebror & hans flicka. Eller dom bakar fortfarande :) Skulle ta bild men hitta inte något att fota med:/ Vi har även klätt julgranen, som vanligt så är de väldigt väldigt mycket pynt och glitter men de är fint :D Tidigare idag så var jeppe och jag i stan och kirrade de sista julklapparna :) Skönt att de var avklarat nu för de går verkligen inte att gå i affärerna utan att svettas ihjäl och de mil långa köerna.

Nu ska vi spela en chicago och jag ska vinna, like always :D

chiao :)

nyår

Jag har världens gulligaste kompis. Hon skickar ett julkort, jätte fint var det verkligen. Men de roliga är så söt som hon är så glömmer hon att skriva vem det var ifrån :) haha men det var tur att hon skrev " mamma och madde hälsar " så kunde ja räkna ut det efter ett tag, då ja är så smart ;) Vi ska ha så kul på nyår gumman, och på tal om det så har ja köpt världens finaste nÿårssklänning :D den är helt underbar.

Nej nu ska jag gå och hålla pappa sällskap och se tv

Fredag

I går var det sista dagen som jag började 07.15 på Åhlens för december och de känns så skönt! Man blir så trött hela dagen annars :/ Så igår slutade man halv 2 sen lite shopping, men det är inte så kul att gå med halva stockholm i affärerna. Tur att man i stort sätt är klar med julklapparna nu, bara något till farmor kvar :)
På kvällen så gick jag ut med Tess och hennes killkompis + hans vänner.

Idag har vi fixat här hemma med tomtar och granen och så, ska ta några bilder sen:)
Och nu ska ja ta d lugnt hemma, jobbar imorgon. Så de blir dipp och morötter med pappa o nån film :)

och jessi, jag vet att ja inte är den bästa på att uppdatera men ska försöka bättra mig ^^ för din skull ;)

RSS 2.0