komplicerat

Svårt att veta hur man ska göra med vissa saker... Jag vet egentligen vad som är rätt, och de passar alla nära och kära på att berätta också...Varför bara inte lyssna på dom? Nej, jag är ju den godhjärtade som tror på allt och alla...
Jag vill så gärna.... Men jag vet att det inte kommer fungera så som det ser ut nu. Men får se om han håller vad han lovar med att ändra sig/bättra sig .... Tvivlar jag ju på men hoppas verkligen det! Men sista chansen nu iallafall, ta vara på den.
Jobbigt hur ens humör kan variera så mycket p.g.a. en person. Minsta lilla så kan man bli på så sjukt dåligt humör, trisst!
Jaja, vi får se hur de går och håller tummarna:)

Dags och sova, jobb imorgon bitti. Sen träffa Kristoffer direkt efter....


första dagen på nya jobbet

Idag är det min första dag på mitt nya jobb... Ska sminka klart mig för att sedan åka. Pirrigt! Men roligt ska de bli så man har något att göra under dagarna. Så hoppas allt går som det ska. Det borde ju inte vara några problem tycker man men alltid nervöst och spännande med nya saker. Slutar klockan 5 sen kommer Kotte hit och sover. Tror inte man hinner göra så mycket mer idag. Men gud så skönt att äntligen få struktur på dagarna och inte bara vara hemma och lata sig!

Nu ska ja fixa de sista, skriver mer om hur de går sen.


           Allt kommer lösa sig
         Det lovar jag dig gumman

Dagarna som gått

Är inte så bra på att uppdatera... Men till dagarna som gått....

Torsdag: Så åkte jag in till stan vid 10 tiden, träffade kristoffer, kikko och majkel..Köpte presenter till jeppe och kolla kläder/skor till dom. Sen åkte jag hem. Vid 7 tiden kom dom hem till mig så spelade vi tvspel(buzz, singstar, tekken). Jag ägde ju på singstar iaf :) Sen så åkte hans kompisar hem och så hade vi mysigt med familjen ett tag, spelade kort innan vi gick och la oss o gosa och pratade lite.

Fredag:  Så var jag med Kotte till 3 tiden sedan blev han hämtad... Sen så var jag i centrum med mamma (tror jag) bra minne jag börjar få. På kvällen blev det utgång..eller ja utgång och utgång men de var tanken. Men det slutade med att kotte och hans vänner fick skjussa hem min kompis så släppte dom av mig också så de blev en tidig kväll :) Men det var skönt då jeppe fyllde år idag och skulle upp tidigt.

Lördag: Blev väckt kl 8 av kotte...kunde inte somna om så gick upp för att fixa iordning till när vi skulle gå ner o sjunga för jeppe. Gick ner och sjöng, han fick presenter, massa godsaker m.m. Sen åkte jag och lillen till välligby där vi köpte nya singstar och nån nytt guitarr hero spel. Vid 2 fick vi gäster. Sedan så var jag så trött så orka inte gå ut så kollade på melodifestivalen hemma med la familja:) Kotte ringde nyss och kanske kommer och sover... men de tvivlar jag på. Han är för lat för o åka ;P Men vi får se.

Imorgon ska jag se på match tror jag sen inte så mycket mer, börjar nya jobbet på månda:)

baby

                                               

förhandsvisning av...

Är nyss hemkommen från förhandsvisningen utav en shopaholics bekännelser. Jag personligen tyckte den var bra, varken mer eller mindre.

Imorse var jag hos läkaren...hade "typ" lugninflamation... fick iaf medicin mot de även om hon inte sa rätt ut att jag hade de... Imorgon bitti ska jag tillbaka och ta allergitest. Efter de blir de till jakan med farbror T och boka körlektioner... det ska nog gå bra. Får hoppas de iaf, för körkort INNAN sommaren vill ja ha. Ska dock inte ha för höga förväntningar tror jag. Men jag ska lyckas, de ska jag!

Imorgon är det inter-manchester united tror jag! En match som jag inte tänker missa. Ska träffa kristoffer imorgon också.

finns inte så mcyket att skriva nu för jag är så sjukt trött, bäst att natta sängen nu

intervju

Idag var jag på intervju, kom hem nyss... fick jobbet om jag ville... ska ta emot felanmälningar os.v... ja vet inte riktigt om de e ett jobb som passar mig med eget kontor och allt haha, är ju mer typen som vill vara ute med massa folk o kundkontakt och så... visserligen är de kundkontakt nu med men inte alls på samma sätt som jag menar och är van vid.
Men vi får se.... tack iaf...åter igen min farbror som fixa de åt mig!

Idag ska ja snart åka o sola med mamma, ska bli brun nu!
Imorgon ska jag på en annan intervju, butikssäljare sen på kvällen ska jag och bella ha middag, dricka vin och sen vidare på utgång... nå ställe som skulle ha visby tema :) Det blir nog skoj!

På lördag så kommer Kristoffer hem så då ska jag träffa han på kvällen...eller blir säkert natten för Tess har ju inflyttningsfest som jag ska på innan:) Så får jag se hur du bor nu =)

vad mer... måste köpa en födelsedagspresent till jeppe som fyller år i nästa vecka... men vad är ju bara frågan?

Camilla jag har såååååååå mycket att berätta, och de tror ja du har med. De kommer bli en mickis som pratar nonstop sen när du kmr hem älskling <3


jag och min kära lillebror :D alltid lika fina på kort alltså.
Snart 16 år lillen, de kan man inte tro!
<3

världens bästa tjej

Igår pratade jag på "riktigt" med Camilla... eller på riktigt var de ju inte heller på på msn där man iallafall kunde föra en dialog! Gud vad jag saknar den tjejen. Hon är verkligen tjejen nr uno för mig och de kommer du alltid vara hjärtegull!
Att få höra hur underbart du hade där borta fick mig o må bra! För du om någon är så Värd det! Jag hade önskat att jag kunde få vara där samtidigt för vi hade haft så sjukt roligt men men, en annan gång någonstans:)
Men jag är iallafall glad för din skull, o du ska se till o vara hemma innan den 12 ;)
Men de händer mycket kul när du kommer hem, min födelsedag, maddes studentskiva, flak m.m. :DMycket att se fram emot iaf, så du får ha de så sjukt roligt de sista månaderna som är kvar!

Så idag vad händer idag..... Jag ska plugga körkortet, boka körlektioner och träna...
Vill försöka hinna sola och hämta ut 2 biljetter av laurah också så vi får se om  man orkar sig an de.

ffff

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/575741/?claim=92garrgyj4b">Följ min blogg med bloglovin</a>

RSS 2.0